4 Om framtidsplanen

Framtidsplanen handlar om vår resa mot större frihet och större möjlighet att förverkliga våra drömmar. Framförallt är bloggen ett verktyg för att kunna fokusera bättre på det långsiktiga målet, men tanken är även att bloggen kan inspirera andra som går i liknande tankar.

Vi har bra jobb, boende, bra liv och har på det stora taget det mycket bra. Vad vi önskar mer är tid att kunna förverkliga sånt vi drömmer om. Som att se mer av världen, kanske volontärjobba, satsa på eget företagande osv. Med framtidsplanen ser vi möjligheten att på sikt växla våra jobb mot mindre tidskrävande jobb för att få just mer tid till annat.

Fram till dess så kommer bloggen att agera som en loggbok över alla steg vi tar mot målet och förhoppningsvis så blir resan intressant även för er läsare!

4 comments:

 1. Hej!

  Mitt namn är Ludvig och jag marknadsassistent på Axofinans.com

  Jag skulle vilja komma i kontakt med er, men hittade inte någon kontaktinformation. Skulle du kunna skicka ett mail till ludvig@axofinans.se?

  SvaraRadera
 2. Hello,

  I would like to discuss opportunity to work together, but couldn't find your email. Please let me know your contact details.

  SvaraRadera
 3. Hej,
  kan du kontakta mig på kontakt@finanso.se ?

  Mvh VKI

  SvaraRadera
 4. Förvaltarbrevet9 mars 2020 15:14

  Hej!

  Hittar inte någon epost till dig - har du lust att kontakt mig på david@forvaltarbrevet.com

  Tack
  David

  SvaraRadera